Αποστολή της παραγγελίας σας την ίδια ημέρα με Courier.

Παραγγελίες από Δευτέρα – Παρασκευή μέχρι τις 14.00, φροντίζουμε να τις στέλνουμε την ίδια ημέρα. Εξασφαλίζοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βάσει του ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας σας. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το κόστος ανά περιοχή.

Δωρεάν Μεταφορά

Η Τonerlow προσφέρει δωρεάν μεταφορά και παράδοση toner σε όλη την Ελλάδα για ποσά άνω των 60€ .

Αποστολές Εντός Αττικής (Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο σας)

Για αποστολές εντός Αττικής η παράδοση είναι την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο σας. Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,48€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 3,00€ έως 3 κιλά και αυξάνεται κατά 0,75€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Χώρα, συμπεριλαμβανομένων και των νησιωτικών προορισμών (Παράδοση σε 1 με 2 ημέρες στο χώρο σας)

Για αποστολές στην Υπόλοιπη Χώρα η παράδοση είναι σε 1 με 2 ημέρες στο χώρο σας. Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 2,90€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 3,90€ έως 3 κιλά και αυξάνεται κατά 1,24€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Έχουμε επιλέξει και συνεργαζόμαστε με εταιρεία Courier, αλλά μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε μεταφορική μας υποδείξετε με δική σας χρέωση.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή των αποστολών γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της ACS Courier.

Μεταφορά Εκτυπωτών

Για αποστολές εντός Αττικής η μεταφορά των εκτυπωτών και πολυμηχανήματων είναι δωρεάν, ενώ για φωτοτυπικά μηχανήματα το κόστος ανέρχεται σε 30,00€.

Για αποστολές στην Υπόλοιπη Χώρα το κόστος μεταφορικών για εκτυπωτές και πολυμηχανήματα είναι 20,00€, ενώ για φωτοτυπικά μηχανήματα ανέρχεται σε 60,00€ ή 30,00€ με αποστολή σε δική σας μεταφορική εντός Αττικής.

Παραλαβή από την Εταιρεία μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την εταιρεία μας, αφού έχει προηγηθεί ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγε

www.tonerlow.gr
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 92 Γαλάτσι, Τ.Κ. 111 46
Τηλέφωνο: 210 2910029
FAX: 210 2910029
email: info@tonerlow.gr

Επιστροφές

Θέλοντας να σας προσφέρουμε  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις παρακάτω περιπτώσεις

Προϊόν με ελάττωμα.

Θα  σας αντικαταστήσουμε άμεσα το προϊόν σε περίπτωση ελαττώματος, ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το προϊόν. Αν διαπιστώσετε ελάττωμα στο προϊόν , συνδεθείτε με το Τεχνικό μας τμήμα, αναφέρετε το ελάττωμα και ακολουθείστε τις οδηγίες μας για άμεση αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Τα Μεταφορικά έξοδα της αντικατάστασης του προϊόντος επιβαρύνουν την Εταιρεία μας.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας από την Εταιρεία μας.

Σε αυτή την περίπτωση , θα πραγματοποιείται άμεση αποστολή του σωστού προϊόντος και παραλαβή του λάθους. Τα Μεταφορικά έξοδα της αντικατάστασης του προϊόντος επιβαρύνουν την Εταιρεία μας.

Λάθος παραγγελία από πελάτη.

Σε περίπτωσή λάθους παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την αγορά του και μόνο αν το προϊόν βρίσκεται στην εργοστασιακή του συσκευασία, χωρίς να παρουσιάζει κάποιο δείγμα παραβίασής της. Το προϊόν αφού ελεγχθεί, θα παραληφθεί και το ποσό που έχει καταβληθεί για την αγορά του πιστώνεται στο λογαριασμό σας. Τα μεταφορικά  έξοδα επιστροφής του προϊόντος θα επιβαρύνουν τον πελάτη

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2910029 ή στο email info@tonerlow.gr, αναφέρετε το λόγο της επιστροφής και ακολουθείστε τις οδηγίες μας.