ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑ

Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω κάποιο προϊόν;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω του site μας (κάνοντας εγγραφή ώστε να έχετε και την παρακολούθηση της παραγγελίας σας ή ακόμη και σαν επισκέπτης) ή τηλεφωνικά στο 210 291 0029.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής των παραγγελιών;

Η πληρωμή όταν πρόκειται για αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας με courier μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (+2,46€), τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα και paypal. Για παραλαβή από το κατάστημα η πληρωμή γίνεται με μετρητά και κάρτα.

Ποιες είναι οι χρεώσεις μεταφορικών εξόδων για αποστολή των προϊόντων στο χώρο μου;

Για αποστολές εντός Αττικής το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,50€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 2,90€ από 2 έως 3 κιλά και αυξάνεται κατά 0,60€ για κάθε επιπλέον κιλό

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ηπειρωτική Ελλάδα το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 2,90€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 3,40 από 2-3 κιλά και αυξάνεται κατά 0,80 για κάθε επιπλέον κιλό. Για Νησιωτικούς προορισμούς το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 3,10€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 3,50€ από 2-3 κιλά και αυξάνεται κατά 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

*Για δυσπρόσιτες περιοχές   προτείνουμε και υπολογίζουμε τα έξοδα αποστολής έως το πλησιέστερο υποκατάστημα της ACS η οποία σας ειδοποιεί όταν η παραγγελία σας έχει φτάσει για παραλαβή. Αν επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας γίνεται με επιπλέον χρέωση.

Πότε παραλαμβάνω τα προϊόντα της παραγγελίας μου;

Οι παραγγελίες παραδίδονται στην Εταιρεία Courier την ίδια ημέρα και η παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής γίνεται μέσα σε 24 ώρες.

*Εκτός Αττικής και σε νησιωτικούς προορισμούς οι χρόνοι παράδοσης είναι 1-3 ημέρες

Υπάρχει εγγύηση στα toners;

Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους σε όλα τα toners. Σε περίπτωση ελαττώματος σας αντικαθιστούμε άμεσα το προϊόν ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το προϊόν.

Είναι ασφαλές να κάνω ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του site www.tonerlow.gr? Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα?

Η λειτουργία του site λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ηλεκτρονικών συναλλαγών και υποστηρίζει το πρότυπο SSL Secure για πλήρη ασφάλεια στις συναλλαγές σας.

Κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ